Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Incredibil! Deputat de Neamţ vedetă într-un film porno VIDEO

deputat areseneCaz incredibil! Deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, apare într-o înregistrare video, în timp ce întreţine relaţii intime cu o tânără.
Filmuleţul îl arată în toată splendoarea pe cel care se consideră un respectat om politic. În imagini se vede clar cu deputatul, complet dezbrăcat, stă pe pat alături de o domnişoară pe care o mângâie şi o sărută cu patimă. Potrivit Esttv, deputatul susţine că este vorba despre un trucaj video de care, adversarii politici, s-au folosit pentru a-l discredita.

Ionel Arsene a reacţionat postând pe reţeaua de socializare un comunicat în care susţine că este vorba de o discreditare din partea unor adversari politici care s-au folosit de un trucaj video pentru a-şi atinge scopul.

 VEZI AICI VIDEO!!!

„Condamn modul mizerabil în care s-a încercat discreditarea mea şi a activităţii mele. Folosirea unor astfel de mijloace arată că, pentru unii dintre adversarii mei, obiceiurile vechi nu dispar niciodată. Calomnia şi minciuna sunt instrumente care arată slăbiciunea celor care au ales să le utilizeze. Fără argumente reale şi solide, unii dintre adversarii mei politici, din disperare, au ajuns să folosească trucaje video în încercarea de a-mi păta imaginea publică. Doresc să le transmit un mesaj foarte clar: nu mă voi lăsa intimidat de nimeni!” (…) „De aceea, voi folosi toate mijloacele legale pentru a aduce în faţa justiţiei pe cei implicaţi în atacul abject la adresa mea. Cei responsabili trebuie să dea socoteală pentru acţiunile lor şi sper ca această situaţie să devină un exemplu pentru aceia care vor mai încerca pe viitor să facă astfel de gesturi condamnabile. Sunt soţul unei femei minunate şi tatăl unui copil extraordinar.”

 

Lăsați un comentariu

*