Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

 

Dramă! La 32 de ani o botoşăneancă a ajuns să cântărească 180 de kilograme

obeza-socrujeni-300x225O femeie, de 32 de ani, trăieşte o drama cumplită. În ultimi ani femeia a început să se îngraşe într-un ritm alert, iar acum a ajuns să cântărească 180 de kilograme. Nadia, din satul Socrujeni, a ajuns să trăiască un adevărat coşmar. Mamă a unei fetiţe de opt ani a ajuns să fie ea mai mult ajutată de propriul copil ca să se poată descurca cât de cât ca un om normal. Îşi doreşte să redevină o femeie normală, însă pentru acest lucru are nevoie de bani.

like facebookDrama Nadiei a început în urmă cu trei ani. Atunci a suferit o intervenţie chirurgicală, după care a intrat în depresie şi a urmat un  tratament. Zilele si lunile au trecut, iar femeia a început sa ia în greutate. A încercat să ţină un regim, dar nu poate să se abţina de la mâncare şi nici nu are bani ca să-şi cumpere alimentele necesare.

Cel mai de bază ajutor pentru femeie este mama ei, în vârstă de 65 de ani. A ajuns să trăiască din pensia acesteia, de 450 de lei, şi din alocaţia fetei.

Medicii îi recomandă femeii o vizită la spital pentru un consult şi un tratament de specialitate. O operaţia de micşorare a stomacului ar fi una dintre soluţii.

Sursa: BotosaniNews

Lăsați un comentariu

*