Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Ţigări ascunse în canistre de plastic depistate la Frontiera Siret

tigari ascunse in canistre1Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Siret au descoperit  aproximativ 500 pachete ţigări de provenienţă ucraineană care erau ascunse în canistre de plastic.

Ţigările cu valoare de peste 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Marţi, în PTF Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară,  S.Iaroslav  de 44  ani, având dublă cetăţenie, română şi ucraineană,  conducând un autoturism marca „Volkswagen”.

like-facebookExistând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel,  a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată în vederea sustragerii  de la controlul vamal, în mai multe canistre din plastic, cantitatea de 490 pachete cu ţigări, marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de peste 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul  a fost sancţionat contravenţional de către lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 5.000 lei.

SuceavaNews

Lăsați un comentariu

*