Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Vezi cât a plătit un ieşean pentru a-şi face acte false pentru un autovehicul!

politist de frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au întocmit dosar penal unui bărbat, care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autovehiculul pe care îl conducea.

Marţi, în jurul orei 20.00, la P.T.F. Sculeni s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei cetăţeanul român Costel F., în vârstă de 36 ani, conducând un autocamion marca Renault Master, înmatriculat în Bulgaria.

like-facebookExistând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului şi a talonului de inspecţie tehnică periodică pentru autoturismul mai sus menţionat, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că talonul şi certificatul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice sunt false, iar asigurarea tip carte-verde nu figurează ca fiind înregistrată in evidenţele autoritaţilor bulgare.

Bărbatul a declarat ca documentele respective i-au fost procurate de un conaţional în schimbul sumei de 1000 de lei. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit şoferului, lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din Romania.

Sursa: IasiNews

Lăsați un comentariu

*