Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

A făcut o educatoare să se îndrăgostească de el pe Messenger, apoi a dus-o la „produs”. Vezi ce pedeapsă a primit!

prostituataUn tânăr din Iaşi, acuzat că a făcut o educatoare să se îndrăgostească de el, apoi a dus-o la prostituat în Germania, a fost condamnat, luni, de magistraţi la şase ani de închisoare. Alina Vasilica C. l-a cunoscut pe Marius Constantin Vântu, de 26 de ani, în anul 2012. Ei au discutat foarte mult prin intermediul Messenger-ului, iar tânărul i-a spus că are o situaţie materială foarte bună în Germania, că are o locuinţă şi că ar putea trăi amândoi foarte bine acolo.

like-facebookMai mult, i-a spus că o iubeşte şi că îşi doreşte să întemeieze o familie cu ea. Femeia a renunţat la slujba din România şi a plecat cu el în Germania, unde bărbat i-a spus tranşant că va trebui să se prostitueze. Femeia a refuzat, dar el a recurs la diverse metode pentru a o convinge să presteze în diverse bordeluri.

Potrivit procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi, educatoarea a fost dusă la un bordel din Nürnberg, unde a lucrat trei săptămâni şi a câştigat aproximativ 16.000 de euro. Avea în jur de şapte clienţi pe zi, şi preţul era de 150 de euro pe oră. Ulterior, Alina Vasilica a mai fost dusă la un bordel şi din Stuttgart de către Vântu, dar şi la un alt bordel din Nürnberg. Evident, o parte din bani îi reveneau lui Constantin Vântu. În decembrie 2012, femeia a revenit în România.
Acum, bărbatul va trebui să suporte consecinţele pentru faptele sale. Pe lângă condamnare, tânărul a fost obligat să achite şi despăgubiri totale de 20.000 de lei şi 7.000 de euro victimelor sale, adică Alinei Vasilica C. şi unei minore pe care a racolat-o şi a obligat-o să se prostitueze în Grecia.

Sursa: IasiNews 

 

Lăsați un comentariu

*