Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

I-a dat cheile maşinii iubitei sale pentru a lua un pachet de şerveţele din autoturism. A făcut o mare greşeală. Vezi de ce!

fata la volanUn tânăr care i-a dat cheile iubitei sale de 18 ani pentru a lua un pachet de şerveţele din autoturism şi-a pus mâinile în cap când şi-a văzut autoturismul. Joi seară, fata de  18 ani, din Vicovu de Sus, i-a cerut  prietenului ei, cheile de la autoturismul proprietate personală pentru a merge să ia un pachet de șervețele din mașină, după care s-a urcat la volan și a condus autoturismul din centrul orașului Vicovu de Sus, până pe DJ 209G, unde din cauza neatenției a pierdut controlul autoturismului şi  a intrat în coliziune cu un cap de pod.

like-facebookDupă producerea coliziunii, tânăra care nu a suferit leziuni, a  coborât din autoturism, a îndepărtat plăcuțele de înmatriculare ale mașinii și a plecat de la fața locului.

Ulterior, a fost identificată și testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Cu ocazia verificării în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânăra nu este posesoare de permis de conducere.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de:,, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe şi furtul în scop de folosință”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Sursa: SuceavaNews

Lăsați un comentariu

*