Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Percheziţii la Gura Humorului! Zeci de litri de alcool şi mii de ţigarete confiscate

perchezitii2Poliţiştii au efectuat, joi, cinci percheziţii domiciliare pe raza oraşului Gura Humorului, confiscând alcool şi ţigări de provenienţă extracomunitară.

Joi, în continuarea cercetărilor efectuate de Poliţia oraşului Gura Humorului în cadrul unui dosar penal de contrabandă,  în baza mandatului de percheziţie emis de Judecătoria Gura Humorului, au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare la imobilul în care locuieşte  Ioan R., de 58 ani din oraşul Frasin,  imobilul în care funcţionează sediul social şi magazinul mixt aparţinând unei unităţi comerciale, precum şi la  imobilul, garajul şi anexa folosită de Domnica P., de  57 ani din oraşul Gura Humorului, ocazie cu care  au fost ridicate în vederea confiscării recipiente conţinând 83 de litri de alcool.

De asemenea, în garajul folosit de Domnica P. au fost identificate  6670 ţigarete  de provenienţă extra-comunitară, diferite mărci. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Gura Humorului, cu cele două persoane în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Sursa: SuceavaNews

Lăsați un comentariu

*