Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Accident mortal! Femeie călcată cu maşina de o şoferiţă de 19 ani

masina accidentAccident mortal, duminică după-amiază, la Părhăuţi. O femeie de 41 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită din plin de o maşină condusă de o şoferiţă de 19 ani.

Suceveanca mergea cu soţul său pe marginea drumului, la cimitirul din localitate, pentru a aprinde lumânări la mormântul unei rude, la un moment dat, din spatele lor a venit maşina condusă de şoferiţa de 19 ani, care a intrat pe contrasens şi a intrat violent în femeie, pe care a aruncat-o câţiva metri. 40 de minute au efectuat cei de la SMURD manevrele de resuscitare în speranţa că îi vor putea salva viaţa femeii, dar efortul lor a fost în zadar.

like-facebookDe îngrijiri medicale a avut nevoie şoferiţa, care a leşinat când şi-a dat seama ce a făcut. Ea a fost dusă la Spitalul Judeţean Suceava. Potrivit poliţiştilor, tânăra nu era băută. Oamenii legii fac o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Tânăra şoferiţă s-a ales cu dosar penal fiind cercetată acum pentru ucidere din culpă. Victima avea acasă doi copii minori.

Sursa: SuceavaNews

Lăsați un comentariu

*