Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Tineri arestaţi preventiv după ce au tâlhărit o angajată a unei societăţi care acordă împrumuturi

arestat-cu-catuse-pe-maini-300x168Doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, vineri seară, o femeie de 66 ani, din Bârlad, a sesizat oamenii legii cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie. Partea vătămată, angajată la o societate comercială care acordă împrumuturi persoanelor fizice, s-a deplasat la data respectivă la domiciliul unui client, de pe strada Prof. Dr. Gheorghe Vrabie din municipiul Bârlad.

like-facebook În momentul în care se afla în scara blocului, o persoană necunoscută a venit din spatele victimei, iar cu ajutorul unui cuțit i-a tăiat bretelele poşetei. A reușit să părăsească în fugă locul comiterii infracțiunii cu geanta în care partea vătămată susține că avea suma de 2300 lei și mai multe acte personale și de serviciu.

Polițiștii de investigații criminale bârlădeni au efectuat cercetări în acest caz,   reușind identificarea și reținerea a două persoane: Sandală C., de 27 ani, din municipiul București și Marian A., de 32 ani, din municipiul Bârlad. Polițiștii au stabilit faptul că, la instigarea bărbatului, femeia de 27 ani a comis infracțiunea de tâlhărie. Aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad. Instanța a admis propunerea Parchetului și a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru tâlhărie calificată, respectiv instigare la tâlhărie calificată.

Pentru aceste fapte, Codul Penal prevede pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 10 ani.

Sursa: VasluiNews

 

Lăsați un comentariu

*