Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Un profesor de la un liceu din Botoşani a fost sancţionat pe motiv că bea alcool la ore. Vezi ce spune profesorul!

liceul-antipa-300x225Un profesor de filosofie de un liceu din municipiul Botoşani a ajuns să fie sancţionat pentru consum de alcool la ore, dar şi pentru comportament neadecvat în timpul programului de şcoală. În apărarea sa, acesta recunoaşte problemele cu alcoolul, însă suţine că este stresat de directoare şi de o colegă şi a ajuns să apeleze la acest viciu pentru a se calma.

Mihai Corneliu Teodoriu este profesor la Liceul Teoretic Grigore Antipa şi a fost sancţionat cu o diminuare salarială de 10% din salariu, pe o perioadă de trei luni. Acesta a contestat sancţiunea primită în instanţă, invocând o neregulă în decizia de sancţionare, respectiv lipsa menţionării organului competent la care sancţiunea poate fi contestată.

like facebookÎn sancţiunea decisă de conducerea liceului se menţionează că acesta a mai avut abateri anterioare, precum absentări de la consiliul profesoral, întârzieri la orele de curs.

Decizia de sancţiune face referire la data de 26 februarie, când profesorul a fost văzut consumând alcool pe holurile liceului. În apărarea sa, Mihai Corneliu Teodoriu a menţionat că directoarea Monica Ioniceanu i-a adus mai multe invective şi s-a simţit hărţuit precum şi demoralizat.

Acesta le-a solicitat judecătorilor să anuleze sancţiunea şi să îi fie restituite sumele reţinute din salariu pentru că  salariul lui şi aşa era mic, iar penalizarea îl dezechilibrează financiar.

Lăsați un comentariu

*