Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Dramă! Copilă de opt ani abuzată sexual de un tânăr lângă un cimitir

violCaz dramatic în judeţul Neamţ. O copilă de opt ani a trecut prin clipe cumplite după ce un tânăr de 23 de ani a abuzat-o sexual.  Violatorul, Mihai Trifescu, a fost trimis în judecată de procurori. Potrivit anchetatorilor, pe 1 aprilie, fetiţa s-a întîlnit cu inculpatul în timp ce mergea spre un magazin. Individul i-a arătat copilei un pachet de tigări si i-a spus că este pentru mama ei.

Apoi i-a fluturat pe sub nas o bancnotă de 10 lei spunîndu-i să meargă cu el. Cum minora l-a refuzat, a fortat-o să-l însotească pe un teren viran din apropierea cimitirului. A dezbrăcat-o si a întretinut raporturi sexuale anormale. Ulterior i-a spus să nu povestească nimănui, dar copila i-a spus totul mamei, care a anunţat Poliţia.

like-facebookLa puţin timp, mama vitregă a tânărului a anunţat oamenii legii că şi fata sa de 13 ani, dintr-o altă căsătorie, a fost violată de acesta. Fata a fost constrânsă de mai multe ori, în perioada 2012-2013, pe cînd avea 11 ani, să întretină raporturi sexuale cu acesta atât normale, cât şi anormale. Tânărul şi-a recunoscut fapta, iar magistraţii au dispus arestarea lui.

Sursa: NeamtNews

Lăsați un comentariu

*