Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

 

Bărbat arestat preventiv după ce a violat patru minori şi a filmat totul

copil violatCaz şocant în judeţul Iaşi. Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile după ce ar fi violat patru minori şi ar fi filmat abuzurile sexuale, iar clipurile le-a distribuit altor persoane. Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia, marţi, în localitatea Balş. Bărbatul este bănuit de comiterea infracţiunilor de viol şi pornografie infantilă.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna ianuarie a.c., bărbatul, de 28 de ani, ar fi întreţinut, prin constrângere, relaţii sexuale cu patru minori cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani.

like-facebookDe asemenea, acesta este bănuit că ar fi filmat, cu un telefon mobil, abuzurile sexuale şi că le-ar fi distribuit unor persoane interesate. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Miercuri, însă, el a fost  prezentat magistraţilorTribunalului Iaşi, care au dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Sursa: IasiNews

 

 

 

Lăsați un comentariu

*