Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

 

Descinderi la Iaşi! Traficanţi de persoane săltaţi de mascaţi

imagini-DIICOT-mascatiDescinderi, joi, la Iaşi! Sub coordonarea poliţiştilor din cadrul Biroului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi, Secţiilor 1 şi 5 Rurale, precum şi luptători SAS au organizat o acţiune pe raza judeţului Iaşi pentru depistarea persoanelor care posedă mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea.

Poliţiştii au efectuat 9 descinderi domiciliare, şi au depistat 6 persoane condamnate, respectiv Cristina M., de 46 de ani, din comuna Comarna, Maria F., de 47 de ani, din Iaşi, Ecaterina A., de 45 de ani, din Iaşi, Iolanda S., de 49 de ani, din comuna Schitu Duca, Ionel M., de 36 de ani, din comuna Comarna, toţi condamnaţi la câte 6 ani închisoare pentru  comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori, precum şi  George C., de 33 de ani, din Iaşi, condamnat la 5 ani închisoare pentru  comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori.

like-facebookCele 4 femei au fost încarcerate în Arestul I.P.J. Iaşi, iar bărbaţii au fost introduşi în Penitenciarul Iaşi.

Sursa: IasiNews

Lăsați un comentariu

*