Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Un sucevean a fost electrocutat pe calea ferată

electrocutataUn bărbat  a fost găsit electrocutat, duminică, la orele amiezii,  pe calea ferată, în apropierea unui pasaj de trecere, din Șcheia. El a murit cu toate eforturile echipajului SMURD de a-l resuscita. Oamenii legii i-au în calcul varianta sinuciderii întrucât acesta a lăsat un bilet de adio.

Potrivit  purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, în zonă s-au deplasat două echipaje SMURD, din care unul de Terapie Intensivă Mobilă, iar bărbatul găsit pe calea ferată, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, a fost resuscitat, însă fără răspuns, fiind declarat decedat.

like-facebook Și polițiștii de la Poliția Transporturi au declarat că încă nu a fost stabilită identitatea bărbatului găsit pe calea ferată, în apropiere fiind depistată o maşină cu care, probabil, acesta venise în zonă. Anchetatorii iau în calcul şi varianta sinuciderii întrucât bărbatul a lăsat un bilet de adio.

Oamenii legii susțin că bărbatul se afla pe pasajul de trecere peste calea ferată şi a fost electrocutat după ce s-a format un arc electric de la liniile de înaltă tensiune, care l-a aruncat pe calea ferată.

Sursa: Suceava News

Lăsați un comentariu

*