Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Detalii şocante! Cele trei surori de la Rădăuţi ar fi fost ucise, aruncate într-un bazin şi arse cu sodă caustică. ADN-ul de pe saliva cu care au fost lipite plicurile, probă importantă în dosar!

vasile-lavric-cu-nicoleta-300x212Anchetatorii cred ca cele trei surori dispărute ar fi fost omorate, aruncate într-un bazin si arse cu soda caustică într-un bazin din apropierea orașului Rădăuți.  În dosarul din mâna procurilor din București care au preluat cercetările privind dispariția în mod misterior a celor trei surori  sunt indicii că aceasta ar fi cumpărat o cantitate de sodă caustică, însă nu sunt probe pentru incriminarea lui Vasile Lavric pentru omor calificat.

Singura proba concludentă ar fi saliva cu care au fost lipite probele de plicurile care, chipurile, ar fi trimise din Germania de către Iuliana, una dintre femeile dispărute. La un loc cu scrisorile ar fi fost trimise şi nişte haine de-ale Iulianei, într-un pachet. Din informațiile pe care le deținem, nici oscioarele scoase de sub dusumeaua dormitorului locuinței părinților lui Vasile Lavric nu sunt umane, prin urmare oamenii legii încă au de parcurs alte etape până să de-a  de o probă care să aibă legătură cu dispariția rădăuțencelor.

 

Dosarul dispariției celor trei surori , Iuliana, Nicoleta și Ramona pare desprins parcă din filmele de groază. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție sunt deciși să elucideze misterul celor trei rădăuțence dispărute despre care nu se mai știe nimic după ce acestea au avut relații sexulale iar una dintre acestea a fost căsătorită în mod legal cu Vasile Lavric.

Anchetatorii încă nu au reușit să contureze un profil al acestuia deși au fost adunate date.

Vasile Lavric a stat în închisoare înainte de 89  după ce a fost condamnat pentru comiterea infracțiunii de viol alături de un fost secretar UTC din zonă, aceasta din urnă decedând în urmă cu mulți ani, astfel încât audierea acestuia nu a mai avut loc.

Vasile Lavric știe însă să se apere foarte bine astfel încât ori de câte ori era chemat la audieri nega de fiecare dată că ar fi avut vreo legătură cu dispariția femeilor. Mai mult, oamenii legii cred că mama celor trei surori dispărute știa că acestea ar fi fost omorâte însă abia când a dispărut ce-a de a treia persoană a răbufnit și a reclamat faptul că nu mai știe nimic despre ele.

Camelia însă se apără și spune că scrisorile găsite pe o măsuță la intrarea în casă ar fi dus-o în eroare și credea că fiica ei este plecată la muncă în Germania. De cealaltă parte, oamenii legii susțin că au încercat să compare scrisul din scrisorile cu pricina cu scrisul Iulianei însă la locuința familiei respective nu a fost găsit nicio hârtie scrisă de Iuliana cu excepția semnăturii din buletinul de identiatate pe care aceasta l-ar fi ridicat de la poliție când a împlinit vârsta de 14 ani. Această probă însă nu era edificatoare în dosar.

„Am  chemat mama femeilor dispărute să ne aducă cele trei scrisori care le-ar fi scris Iuliana din Germania și când ne-am uitat acestea aveau ştampila doar cu posta din Rădăuți. În scrisori se arata ca nu a gasit de muncă si ca trebuie să umble într-un oras în altul, că este destul de greu să găsească un loc unde să poată câștiga de o pâine dar cum va găsi ceva va trimite bani acasă. Am întrebat dacă nu a văzut că pe plic este ştampila doar de Rădăuți însă femeia a motivat că nu a știu că trebuia să fie și o stampilă din Germania”, ne-a spus unul dintre anchetatori .  Mama celor trei surori dispărute  a mai dat alte 12 scrisori, chipurile venite din străinătate, procurilor din București și cel mai probabil dacă se dovedește că ADN-ul din saliva aparține lui Vasile Lavric, aceasta va fi proba concludentă de la care ar putea pleca acuzațiile legate de omorul si dispariția celor trei rădăuțence.

 

Un alt indiciu legat de dispariția femeilor este legat de unele informații că in acea perioadă când femeile ar fi dispărut,Vasile Lavric  ar fi cumpărat o cantitate de sodă caustică dar neexistând probe și nici la locuința acestuia nu a fost găsit, și această probă nu a putut fi luată în calcul. Oamenii legii cred că acesta le-a omorât și dus la un bazin din apropierea fostului Gostat din Rădăuți acolo unde și terenul este mlăștinos și foarte greu accesibil și  unde le-ar fi dat foc dar peste cadavrele cărora a pus sodă caustică. În acest caz, anchetatorii nu au de unde aduna nici un fel de probă.

Oamenii legii susțin că Vasile Lavric a știut să facă impresie bună  celor din jur însă mai mult ca sigur el este cel care este vinovat de dispariția celor trei surori.

Chiar dacă au fost făcute săpături la locuința părinților lui Vasile Lavric, unul din oamenii care a lucrat la caz susține că rădăuțeanul are o minte prea abilă ca să lase vreo urmă la casa unde a locuit sau locuiește.

Vasile Lavric la audierile începute la Poliția Rădăuți iar ulterior, preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava  venea cu cei doi copii ai celor două surori dispărute pentru a se demonstra anchetatorilor că este un părinte iubitor și că femeile l-ar fi părăsit de bună voie. Mai mult, el își educa copii în așa fel încât rudele dinspre mamele lor  sunt de rea credință și că cele care le-adus pe lume le-ar fi părăsit de bună voie.

Procurorii bucureșteni reiau în totalitate toată ancheta fiind audiate din nou toate persoanele care l-au cunoscut și îl știu de Vasile Lavric.

Lăsați un comentariu

*