Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Protest inediat al unui viceprimar! Şi-a pus biroul în faţa Primăriei

eugen-turcanu-cu-biroul-in-fata-primariei1-300x219Eugen Ţurcanu, noul viceprimar ales de consilierii locali, a apelat la o măsură inedită de protest, după ce nu a reuşit să intre în biroul lui Cosmin Andrei. Democrat liberalul a luat, marţi dimineaţă, un birou şi un scaun din Primărie şi s-a aşezat în faţa instituţiei, spunând că de acolo va lucra în calitate de viceprimar.

like facebookNoul component al executivului Primăriei susţine că nu a avut acces în biroul fostului viceprimar social democrat şi nici a primarului Ovidiu Portariuc şi pentru că aceştia întârzie, ca de obicei, la serviciu, s-a aşezat cu biroul în faţa instituţiei urmând ca după câteva ore să îşi mute biroul pe holurile Primăriei în faţa spaţiului destinat primarului.

„Îmi exercit un drept legal pe care îl am. Voi mai merge câteva ore pe zi şi la DSPSA pentru a semna documente şi îi voi spune primarului să mă suspende din funcţia director şi să numească pe altcineva. Am şi un scaun în plus unde pot ţine audienţe. Voi sta aici până când vor binevoi să deschidă vreo magazie prin Primărie. Acum totul este sigilat, securizat, ca la o unitate militară”, a declarat Eugen Ţurcanu.

 

Lăsați un comentariu

*