Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Internaţionalul Dorin Goian, naş de cununie al managerului celui mai select local din Suceava

goian-nas-3-300x200Internaționalul Dorin Goian și soția, Nadia au fost, duminică,  nași de cununie la  managerul celui mai select  local  din Suceava.  Ei au fost, alături de încă o pereche de nași,  părinți spirituali ai  Mirelei Cozma  și al lui Adrian Angheluș, acesta din urma fiind manager la restaurantul Padrinio .

Cununia religioasa a avut loc la Biserica Sfanta Vineri din Suceava, iar petrecerea a avut loc  la restaurantul de lux unde mirele este manager.
Petrecerea a tinut pana dimineata, iar nuntasii au  avut parte de distractie pe cinste.    Cum la nunta  avea sa fie prezenta doar lumea buna a Sucevei , organizatorii au avut grija ca  totul sa iasa perfect.
Cei peste 300 de invitati  au mancat specialitati internationale  si traditionale si au dansat pe  acordurile formatiei de muzica  de petrecere  Cetina  din localitate si a unei formatii de muzica  latino  Los Animos din  Piatra Neamt .
Goian a incins hore si a cantat  alaturi de interpretul de muzica populara Alexandru Recolciuc.  Se pare ca dincolo de pasiunea pentru sport, internationalul indrageste si muzica din moment ce de cate ori este la o petrecere face  atmosfera .

Lăsați un comentariu

*