Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Incredibil! Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani acuzat că a lovit un bărbat

turcanu-lovind-un-barbat-300x209Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, este acuzat că a lovit un bărbat. Jurnaliştii de la Antena 3 au difuzat, joi seară, imaginile surprinse de o cameră de supraveghere şi care arată că Florin Ţurcanu, stă la o masă şi îl loveşte pe un bărbat ce stă în picioare în stânga sa.

În cameră sunt mai multe persoane, printre care şi fostul său consilier Andrei Leonte. Imaginile sunt filmate în data de 4 martie 2013.

„Florin Ţurcanu dă o palmă, aşa cum Băsescu a dat copilului, unui individ care stă în spatele biroului pe care îl ocupa, în patru martie 2013. Am primit aceste imagini de la o sursă de încredere, dar am vrut să am şi punctul de vedere al lui Ţurcanu. Cu nesimţirea caracteristică, nu răspunde la telefon. Este preşedintele Consiliului Judeţean şi este şmecher. Nu ar fi bine să dai nişte răspunsuri dacă dai o palmă unuia?. Respectivul pare un subaltern sau cineva care depinde de el. Vedeţi câte persoane sunt acolo? Ca sa îşi permiţi să îi dai o labă, că aşa se zice la domnul Ţurcanu să înţeleagă, unui om şi respectivul să rămânî acolo, să nu se scandalizeze, este ceva ce eu nu pot să admit că în ţara în care eu trăiesc se întâmplă aşa ceva. Domule Ţurcanu, răspunde la telefon şi asumă-ţi treaba asta!”, a spus Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei.

Vezi VIDEO!

Acesta a fost completat de Marius Ciuvică ce a precizat că respectivul bărbat ar putea fi un subaltern dar ar putea fi şi un petiţionar ceea ce este şi mai groaznic.

VEZI AICI REACŢIA LUI ŢURCANU DUPĂ APARIŢIA FILMULUI!!!!

 

 

Lăsați un comentariu

*