Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Un sucevean va reprezenta România la Mister World 2014

bogdan-mierla-3-300x225Un sucevean, în vârstă de 22 de ani,  va reprezenta România la Mr World 2014, unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate concursuri de modele masculine la nivel mondial, a cărui finală va avea loc pe 15 iunie. Bogdan Mierla este absolvent al Facultăţii de Management de la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava, iar în prezent urmează cursurile programului de master în turism şi servicii. Potrivit unui comunicat de presă, aceasta este prima sa participare la o competiţie de asemenea anvergură
În urma selecţiei naţionale Mr World Moldova 2014, organizată de agenţia ExclusivEvent, deţinătoare a licenţei Mr World în România şi Republica Moldova, modelul Bogdan Mierla a fost desemnat oficial Mr World România 2014, urmând să reprezinte ţara noastră la competiţia Mr World 2014. Concursul se va desfăşura în acest an în Torbay, Anglia, începând din 30 mai, marea finală Mr World 2014 urmând să aibă loc pe 15 iunie.
Finala va fi transmisă în direct, online, pe pagina oficială:

https://www.facebook.com/mr.world.romania.fan.page.

Bogdan vorbeşte fluent limba engleza şi dintotdeauna a urmat cu stricteţe un stil de viaţă sănătos, sportul, mai precis fitness-ul, numărându-se printre activităţile sale zilnice. Bogdan îşi completează antrenamentele intense în această perioadă premergătoare competitţei Mister World cu o dietă strictă, dar şi cu sesiuni de saună şi masaj. Bogdan este interesat de cultura şi civilizatia britanica si citeste mult despre locul unde urmeaza sa ajunga pentru a fi pregatit si la acest capitol. Printre pasiunile reprezentantului Romaniei la Mister World se numara calatoriile, muzica pop şi soul, filmele, mai ales seria filmelor cu James Bond, fotbalul si dansul. Ambitiile tanarului sucevean ar fi sa devina un model international şi sa detina propria afacere in care sa se ocupe de cresterea cailor de rasa.

Sunt foarte fericit si mandru in acelasi timp ca cel mai mare vis al meu e pe cale sa devina realitate.Nu am indraznit niciodata sa visez ca într-o zi imi voi reprezenta tara într-o competitie de anvergura Mister World. Participarea la acest consurs este o onoare si o totodata o responsabilitate pentru mine, caci trebuie sa demonstrez intr-un timp relativ scurt ca am datele necesare unui model de talie internationala. Sper ca prin prestatia mea la Mister World 2014 sa promovez Romania la nivel global, mai precis cultura si traditiile, astfel incat sa atrag atentia asupra potentialului inca prea putin valorificat al tarii noastre. Am muncit foarte mult pentru acest concurs si voi continua sa muncesc in continuare. Sper sa obtin o clasare cat mai buna in Torbay.” , a declarat Bogdan Mierla.

Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia lui Bogdan Mierla din Anglia vizitand pagina oficiala de Facebook „Mr World Romania” www.facebook.com/mr.world.romania.fan.page – pagina unde vor putea vota Romania si vor putea vedea cele mai noi poze ale lui Bogdan.

Proaspatul detinator al titlului „Mr World Romania 2014” va concura in Anglia alaturi de alti aproximativ 60 de candidati din tot atatea tari din intreaga lume, incercand sa aduca Moldovei marele premiu.

Proaspătul deţinător al titlului Mr. World Romania 2014 va concura în Anglia alături de alţi aproximativ 60 de candidaţi din întreaga lume, încercând să aducă Moldovei marele premiu.

sursa: SuceavaNews

 

Lăsați un comentariu

*