Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Doi frați și-au distrus mașinile de lux în două accidente, în aceeași seară

accidentDoi frați au fost implicați în acelaşi timp, în două accidente, noaptea trecută în jurul orei 23. Primul a avut loc în faţa magazinului Moldova Mall, iar celălalt în intersecţia din Târgu Cucu.

Cel din faţa Moldova Mall, s-a produs între un BMW seria 3, un Citroen şi un Volkswagen. În acest accident au rezultat trei victime, dintre care şoferul autoturismului Volkswagen a avut nevoie de descarcerare. Alţi doi pasageri au fost raniti usor şi transportaţi la spital. BMW-ul era condus de un tânăr, Ionuţ Luca, şi se pare că acesta ar fi pătruns pe contrasens şi a izbit violent maşina Volkswagen, care a ricoşat în Citroen.

Concret, şoferul Volkswagen-ului circula dinspre Palat către hotel Europa pe a treia bandă, iar Citroenul în acelaşi sens, pe a doua bandă. Cel care conducea BMW-ul venea dinspre hotel Europa, şi imediat după ce a trecut de trecerea de pietoni din faţa mall-ului, a pătruns pe contrasens şi a izbit Volkswagen-ul, care a ricoşat în Citroen. Tânărul care se afla la volanul autoturismului de lux a spus că a încercat să evite un taxi. ”Erau două maşini la trecere, şi am încercat să mă strecor printre ele, am evitat taxiul, şi am intrat pe contrasens. Nu am reţinut numărul taxiului”, a spus Ionuţ Luca.

accident2Imediat după producerea accidentului, fratele şoferului, a fost implicat într-un accident care a avut loc pe trecerea de pietoni din Târgu Cucu. El se îndrepta în mare viteză către locul unde a avut loc primul accident. Bărbatul se afla la volanul unui Audi A6 cu numere de înmatriculare de Prahova. El a intrat în coliziune frontală cu un Kia. În acest accident, poliţiştii încearcă să facă lumină, privind cauza şi să stabilească vinovatul. Niciunul dintre şoferi nu se afla sub influenţa alcoolului, iar la spital le-au fost prelevate probe de sânge.

Sursa: Ziarul de Iasi (Foto: Ziarul de Iasi)

Lăsați un comentariu

*