Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Poliţistă moartă într-un accident rutier

accident-mortal-300x225Doliu în Poliția Fălticeni!  Unul dintre polițiștii  Biroului de Ordine Publică  din cadrul Poliției  Fălticeni și-a pierdut viața într-un accident de circulație produs, sâmbătă seară , în jurul orei 20.00, în comuna Slatina.

Este vorba despre  o femeie, în vârstă de 29 de ani, cu gradul de subofițer. De asemenea, soţul acesteia, în vârstă de 30 de ani, este în stare foarte gravă.

Tragedia s-a produs sâmbătă seară, când la volanul mașinii se afla  soțul poliţistei, angajat al MApN iar într-o curbă,  autoturismul s-a răsturnat în afara drumului,  pe drumul județean 209 A. Din primele verificări, se pare că accidentul s-a produs din cauza vitezei.

Din fericire, conducătorul auto a supraviețuit accidentului. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Fălticeni, fiind diagnosticat cu politraumatism. Surse medicale ne-au informat că persoana rănită avea leziuni multiple la nivelul capului, pieptului și membrelor. Medicii au decis ca soțul polițistei decedate să fie trimis la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Femeia era în concediu medical  și se îndrepta împreună cu soțul său spre locuința din Fălticeni.

Lăsați un comentariu

*