Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Fostul patron al unei cabane din Botoşani mort în condiţii suspecte

masina-arsa-1-300x226Fostul patron al cabanei Rediu a fost găsit mort în condiţii suspecte, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul a fost găsit carbonizat într-un autoturism Skoda, la marginea comunei Cicei Mihăieşti, din judeţul Bistriţa Năsăud.

like facebookMihai Ifttime, de  62 de ani, a fost găsit de un cioban din zonă, după ce maşina, în care se afla, a ars în totalitate. Pentru că flăcările i-au afectat extrem de mult corpul, acesta a fost identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere a unei benzinării., la care botoşăneanul a alimentat cu câteva minute înainte de tragedie. Potrivit poliţiştilor bistriţeni indiciile duc spre varianta unei sinucideri.

Potrivit Dejeanul.ro, Mihai Iftime venea dinspre Cluj. A oprit pentru a alimenta la o benzinarie de pe strada 1 Mai din Dej. De acolo, a mers înspre judeţul Bistrita Nasaud, dar a mai zăbovit aproximativ 20-30 de minute prin Dej, timp în care anchetatorii încearcă să afle ce a facut bărbatul.

Înspre seară, acesta a fost văzut în zona unde a fost găsit carbonizat, plimbându-se pe langă autoturism. Cel care l-a vazut, l-a descris ca fiind un bărbat cărunt, înalt care purta ochelari. Tot în aceea noapte, un pădurar a văzut maşina în flăcări, dar de frica nu s-a apropiat şi nici nu a anunţat pe nimeni.

 

Lăsați un comentariu

*