Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Sucevean trimis în judecată după ce a manipulat sexual o fetiţă de 13 ani

tudor ganea1Un sucevean, în vârstă de 36 de ani, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava după ce, în urmă cu doi ani, a îmbătat o fetiţă de 13 ani şi a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Tudor Filip Ganea va fi judecat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. De asemenea, tatăl său, colonelul în rezervă Sergiu Ganea, va fi judecat pentru că a încercat să determine mărturie mincinoasă şi fals în declaraţii. Tatăl ar fi încercat să dea 10.000 de euro familiei minorei pentru a-şi scăpa fiul de acuzaţii, însă a fost prins în flagrant când încerca să dea banii.

Constantin Sergiu Ganea a declarat în fals, la un notar, că a împrumutat suma de 6.000 de euro de la mama fetei, fără a încheia un contract de împrumut, sumă pe care a pretins că a restituit-o la data întocmirii înscrisului notarial.  De fapt, aceasta era doar o parte din suma pe care i-a promis-o mamei fetei, adică 10.000 de euro.

Anchetatorii nu au putut proba violul, dar au început cercetările pentru act sexual cu un minor.  La începutul lunii octombrie 2012, minora care nu împlinise încă 13 ani a ajuns la Spitalului Judeţean Suceava, fiind diagnosticată cu intoxicaţie cu alcool. Ea fusese adusă cu maşina chiar de Tudor Ganea, care a lăsat-o în faţa porţii şi a plecat. La spital, medicii au constatat că fata nu mai este virgină. Potrivit anchetatorilor, tânărul, care avea atunci 34 de ani, şi minora de 12 ani, aveau o relaţie de aproximativ şase luni.

Lăsați un comentariu

*