Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Minor de 13 ani, din Neamţ, căutat de poliţişti

copilUn minor de 13 ani din Săbăoani, judeţul Neamţ, este căutat de poliţişti după ce a dispărut de la domiciliu. Ioan Venanţiu Robu a plecat de acasă pe 31 mai şi de atunci familia nu mai ştie nimic despre el.

Ultima dată, băiatul a fost văzut în timp ce se deplasa către gara din localitatea Săbăoani, având în spate un rucsac. La data dispariției minorul era îmbrăcat cu un pulover de culoare neagră cu dungi albastre pe orizontală, un hanorac de culoare gri cu negru, pantaloni tip blugi de culoare albastră, purta pantofi sport de culoare gri și avea în spate un rucsac din fâș de culoare neagră.

Ioan are o înălțime 1,60 m., greutate 52 de kg., constituție slabă, ochi căprui, fața ovală, ten alb, frunte înaltă, părul șaten tuns scurt, nasul drept, buze subțiri.

Cei care  pot oferi informații care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgență — 112 sau la 116.000 — numărul unic european pentru sesizarea disparițiilor de copii, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Lăsați un comentariu

*