Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Incredibil! Bătrân încuiat trei zile în sediul unei primării din Bacău

Un bătrân, în vârstă de 80 de ani, din comuna băcăuană Vultureni a fost uitat încuiat timp de trei zile în sediul primăriei din localitate. El a mers, vineri dimineaţă, la Primărie pentru a obţine o adeverinţă pentru a putea primi subvenţii de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Bacău, dar a adormit în sala de şedinţe a Consiliului Local.

batranlike-facebookCând s-a trezit şi-a dat seama că era singur în instituţie şi toate uşile erau încuiate, inclusiv telefoanele erau încuiate în birouri. Din sala de consiliu bătrânul  a avut, însă, acces la bucătărie, unde a putut consuma mâncare, rămasă de la angajaţi, de la Înâlţare.  Abia duminică seară a fost eliberat Vasile Cantău de omul de serviciu.

„Bătrânul a venit vineri dimineață cu un angajat al primăriei să își ia adeverința pentru APIA. Și-a rezolvat problema și i s-a spus să aștepte afară, mai ales că trebuia să îl ducă înapoi acasă, cu mașina, angajatul care l-a adus dimineață, pentru că stă la peste cinci kilometri distanță. Vasile Cantău a spus că merge și la CEC să își rezolve niște probleme. CEC-ul și Poșta sunt în sediu cu noi. Când a terminat și cu CEC-ul a urcat în sala de ședințe a Consiliului Local și a adormit acolo. Noi terminăm vineri programul la primărie la ora 14.00, iar CEC-ul la ora 16.00. Colegul meu a crezut că a plecat pentru că nu mai era afară„, a declarat, pentru Ziarul de Bacău, primarul comunei Vultureni, Daniel Ţăranu.

Sursa: BacauNews

Lăsați un comentariu

*