Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Botoşani: Un fost director de liceu anulează în instanţă o decizie abuzivă a Inspectoratului Şcolar

Liceul-de-Arta-Stefan-Luchian-Botosani-300x225Un fost director de liceu a câştigat un proces împotriva Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani  anulând, astfel o decizie abuzivă a acestei instituţii. Fostul director al Liceului de Artă Ştefan Luchian, Andreea Codruţa Suhăreanu, a câştigat, definitiv şi irevocabil, procesul în care a contestat calificativul acordat de IŞJ în 2013, pentru 2012.

Instanţa i-a admis cererea şi a obligat IŞJ să modifice calificativul de la „Bine” la „Foarte bine”. Totodată, magistraţii Curţii de Apel Suceava au dispus obligarea IŞJ la plata cheltuielilor de judecată de 530 de lei.

like facebookCalificativul inferior i-a interzis lui Suhăreanu să ocupe o funcţie de conducere, să îşi dea gradul în învăţământ, dar şi să depună documentaţia pentru gradaţia de merit.

Suhăreanu urmează să deschidă o nouă acţiune îăn instanţă în cadrul căreia va cere daune morale pentru prejudiciul provocat.

Fostul director consideră că decizia IŞJ a fost una politică, în condiţiile în care Suhăreanu este membru PDL, iar actuala conducere a IŞJ este social- democrată.

 

Lăsați un comentariu

*