Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Vaslui: O persoană a fost rănită după ce un TIR a rămas fără frâne și a intrat într-un bar

accidentŞoferul unui TIR încărcat cu bolţari a fost rănit grav, luni, după ce autotrenul a rămas fără frâne şi a intrat într-un bar din municipiul Huşi, relatează Mediafax.

Reprezentanții Poliției Județene Vaslui au afirmat că  accidentul a avut loc pe o porţiune de drum în pantă de pe Calea Dobrina din municipiul Huşi, după ce TIR-ul, încărcat cu bolţari din BCA, a rămas fără frâne într-o curbă, imediat după o trecere la nivel cu calea ferată.

Autotrenul, condus de un bărbat de 40 de ani din municipiul Bacău, care urma să ajungă în Republica Moldova a intrat într-un bar care era închis în acel moment.

„În urma impactului, şoferul autotrenului, de altfel singura victimă a accidentului, a fost transportat la Spitalul Municipal Huşi, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut, excoriaţii multiple şi observaţie fractură bază de craniu. În consecinţă, medicii au decis transferarea bărbatului la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi pentru tratament şi investigaţii medicale amănunţite”, a declarat responsabilul mass-media din cadrul Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonica.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului de TIR pentru vătămare corporală din culpă.

Lăsați un comentariu

*