Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Botoşani: Ca-n filme! Făcea drifturi pe şosea, dar a ajuns în cătuşe la Poliţie

driftUn tânăr de 27 de ani care făcea drifturi pe şosea a ajuns, duminică seară, cu cătuşe la mâini la sediul Poliţiei, după un incident desprins parcă din filme.

Ionuţ C. a fost prins, duminică seară, în timp ce făcea drifturi pe drumul care face legătura între Răchiţi şi Roşiori. Echipajul Poliţiei Rutiere care se afla în zonă a oprit maşina, un Volkswagen, de culoare albastră, cu numere de înmatriculare din Suceava, în care se aflau patru persoane.

Imediat după momentul opririi, cei trei pasageri au rămas în habitaclul vehiculului, iar şoferul a coborât de la volan şi  a luat-o la fugă pe câmpul din apropiere.

Unul dintre poliţişti a pornit în urmărirea conducătorului auto, somându-l să se oprească cu armamentul din dotare, fără a fi trase focuri de armă, însă acesta a refuzat să se conformeze.

În aceste condiţii, pentru continuarea anchetei, poliţiştii au decis să ridice maşina şi cu o platformă să o transporte la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În timp ce maşina era ridicată, la faţa locului s-a prezentat un tânăr care a declarat că este proprietarul autoturismului şi că în cursul acestei zile vehiculul i-a fost sustras din faţa unui bar din localitatea Costeşti.

Paradoaxl, persoana respectivă părea a fi aceeaşi cu cea care a luat-o la fugă pe câmp. Tânărula fost imobilizat şi încătuşat, fiind condusă la sediul IPJ Botoşani, pentru continuarea cercetărilor.

like facebookBarbatul a fost identificat in persoana unui tânăr de 27 de ani, din sat Costeşti, comuna Răchiţi, posesor de permis de conducere categoria B emis de autorităţile italiene.

De asemenea, s-a procedat la audierea celor trei pasageri din autoturismul în cauză şi la examinarea din punct de vedere criminalistic a autovehiculului ridicat.

Întrucât tânărul nu a putut să prezinte documente justificative de proprietate, autoturismul a rămas  imobilizat la sediul Poliţiei.

Lăsați un comentariu

*