Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Traficanţi de droguri reţinuţi de procurorii DIICOT la Suceava

traficanti-de-droguri-ridicati-de-DIICOT-Suceava1-300x220Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Serviciul Teritorial Suceava au dispus, joi seară, reţinerea a doi bărbaţi acuzaţi de trafic de droguri, iar pentru alţi doi s-a dispus arestarea în lispă.

Astfel, Marius Lăcătuş, de 38 de ani şi Cristian Alexandru Viziteu, de 22 de ani, sunt acuzaţi că au introdus în ţară şi vândut canabis.

Potrivit anchetatorilor, Marius Lăcătuş a primit în data de 10 aprilie un colet din Spania ce conţinea 135,3 grame de canabis. Anterior, în luna martie, i-a vândut celuilalt suspect, Cristian Alexandru Viziteu, 0,5 grame de canabis, iar acesta a revândut drogurile.

“Cei doi reținuți vor fi prezentați în data de 13 iunie 2014, instanței de judecată a Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile. Totodată, procurorii DIICOT – ST Suceava vor solicita judecătorului de drepturi și libertăți arestarea în lipsă a inculpaților Palamaru Daniel și Crupaci Victor. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Lăsați un comentariu

*