Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Sucevean bătut cu pietre de patru copii. I-au distrus şi maşina!

Pescar-300x208Gest incredibil al unor copii din judeţul Suceava. Aceştia l-au lovit cu pietre pe un pescar de 57 de ani din municipiul Suceava, care se afla la pescuit pe malul râului Suceava din satul Şcheia, şi i-au distrus maşina. Prejudiciul este de aproximativ  600 lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, luni dimineaţă,  bărbatul s-a deplasat cu autoturismul personal pe malul râului Suceava din comuna Șcheia și a început să pescuiască, moment în care, 4 minori prezenți în zonă i-au cerut să le dea un băț de pescuit și fiind refuzați, au început să arunce cu pietre, iar unul dintre ei i-a sustras un băț de pescuit și a fugit.

În timp ce bărbatul alerga după tânărul ce a sustras bățul de pescuit, a alunecat și a căzut în râul Suceava, moment în care cei patru minori s-au deplasat la autoturism, i-au dezumflat roțile, au distrus luneta și au sustras oglinzile laterale, iar din portbagaj au sustras mai multe scule.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că suspecți de comiterea faptei sunt patru minori unul de 14 ani şi trei de 13 ani, toţi din comuna Şcheia

Cercetările continuă pentru stabilirea participației fiecăruia la comiterea faptelor și recuperarea prejudiciului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Lăsați un comentariu

*