Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

ŞOC! O femeie a purtat fătul mort în burtă timp de o lună

gravida-300x192Caz deosebit la Maternitate, după ce o femeie, de 31 de ani din Botoşani, a ajuns, la sfârşitul săptămânii trecute, în stare critică la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie. Femeia s-a simţit rău şi nu ştia de ce, iar în urma investigaţiilor medicilor s-a constat că era însărcinată şi că fătul era mort de o lună.

like facebookPacienta mai are încă 3 copii, iar medicii au trebuit să o supună mai multor intervenţii chirurgicale, după ce a dat în septicemie.

Mihaela Miler, director medical la Spitalul  Judean Mavromati a declarat că tratamentul cu pacienta a costat spitalul peste 54.000 de lei.

Femeia este încă internată Maternitate, iar starea ei este favorabilă.

„A fost problemă de plasmă de sânge proaspăt. Pacienta a venit cu sarcina oprită în evoluţie după 4 săptămâni. A fost operată şi reoperată şi iar operată şi reoperată. A făcut septicemie, a trebuit tratată cu sânge şi antibiotice scumpe. Plasma a costat foarte mult, sângele proaspăt a costat foarte mult. Pacienta este în prezent cu o evoluţie favorabilă. Am înţeles că a venit târziu la spiat, dar a fost salvată”, a afirmat Mihaela Miler.

Sursa: BotosaniNews

Lăsați un comentariu

*