Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

 

Isprava unui tânăr împătimit de jocurile de noroc: Și-a declarat mama moartă pentru a face rost de bani

aparate-jocuri-de-norocUn tanar de 19 ani, impatimit al jocurilor de noroc, a apelat la o metoda mai putin ortodoxa pentru a face rost de bani cu care sa joace la pacanele. Acesta s-a gandit sa ceara ajutor de la un prieten al parintilor, iar motivul invocat a fost unul de domeniul SF: i-a spus ca mama sa a murit si ca are nevoie de 20 milioane lei imprumut pentru inmormantare. Cazul i-a lasat fara grai si pe medicii psihiatri, scrie BotosaniNews.

Au o impulsie de nestapanit. Unii ajung in situatii atat de dramatice si sunt in stare de crima ca sa faca rost de bani. Sa vedeti pana unde se ajunge in astfel de situatii. S-a intalnit cu prietenul tatalui pe strada si ala ii spune <condoleante!> Si omul ii spune: pentru ce. Pai, ii raspune prietenul, nu ti-a murit nevasta. Nu, ii raspunde acesta, nevasta este bine acasa. Pai baiatul a venit acum doua zile la mine si mi-a spus sa-i dau 20 milioane lei ca i-a murit mama. Vedeti pana unde s-a ajuns in cazul acestor impatimiti”, a spus medicul Nicolae Vlad, de la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean.

like facebookZeci de tineri, impatimiti ai jocurilor de noroc, solicita anual tratament si consiliere de la medicii psihiatri.

 

Lăsați un comentariu

*