Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Au sechestrat o adolescentă şi au violat-o. Vezi de ce s-a ales fata cu dosar penal!

violata-300x225Un tânăr de 22 de ani din Vicovu de sus a fost condamnat la cinci ani şi opt luni de închisoare pentru sechestrare şi viol. Ioan Bruja a fost condamnat, luni, de magistraţii Curţii de Apel Suceava definitiv. În plus, el a fost obligat să achite 10.000 de euro minorei de 16 ani pe care a violat-o şi a sechestrat-o. În acelaşi dosar a fost condamnat Pavel Bobu, de 32 de ani, la 7 ani de închisoare.

Totul s-a petrecut în luna iulie a anului 2013. Pavel Bobu se afla la volanul unei maşini şi în lunca râului Suceava au găsit o fată de 16 ani, într-o altă maşină, cu alte două persoane. Acesta a obligat-o să urce în maşina sa, apoi a obligat-o să întreţină cu el relaţii sexuale atât normale, cât şi orale. Imediat după aceea, Bobu a dus-o la locuinţa lui Ioan Bruja şi, după ce au dus-o pe străduţă mai întunecată, au obligat-o să facă sex cu ei.

Culmea, tânăra s-a ales şi ea cu dosar penal după ce a fost violată. Şi asta pentru că a făcut declaraţii mincinoase în instanţă, încercând să-l scape pe Pavel Bobu de acuzaţii.

Dosarul se află momentan în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Lăsați un comentariu

*