Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Trei copii răniţi într-un accident la Vaslui

accidentTrei copii din orașul Negrești au suferit vătămări corporale în urma unui accident de circulație ce a avut loc duminică după-amiază. Cercetările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier și Poliției orașului Negrești au stabili că Marius S., de 33 ani, domiciliat în orașul Negrești conducea o autoutilitară pe raza localității de domiciliu.

La un moment dat, trei copii s-au agățat de oblonul din spate al autovehiculului și la scurt timp s-au dezechilibrat și au căzut pe partea carosabilă. Conducătorul auto nu a observat minorii și și-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior de polițiști. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde au fost diagnosticate astfel: minora de 9 ani cu „traumatism cranio-cerebral”, minorul în vârstă de 7 ani cu „traumatism cranio-facial și avulsie dentară” și minora în vârstă de 7 ani cu „traumatism cranio-facial și avulsie dentară”.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lăsați un comentariu

*