Duminică 18 August 2019, Actualizat acum 229 zile 12:00 am

 

Cinci ieşeni arestaţi preventiv pentru trafic de droguri

arestatCinci persoane din judeţul Iaşi au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc. Şi asta după ce poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, fără drept şi au efectuat, pe 10 iulie, cinci percheziţii pe raza judeţului Iaşi.

Potrivit anchetatorilor, începând cu luna februarie 2014, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, cinci persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, din Comuna Lespezi, Judeţul Iași, constituite într-un grup infracţional organizat, ar fi procurat diferite cantităţi de droguri de risc (cannabis și hașiș), atât de pe raza Municipiului Pașcani, cât şi din Spania sau Italia, pe care le-ar fi valorificat unor consumatori interesați din Judeţul Suceava sau din zona limitrofă localității de domiciliu.

Faţă de cinci persoane a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii, iar Tribunalul Suceava a luat măsura arestării preventive a acestora pentru 30 de zile.

Lăsați un comentariu

*