Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

(Update) Percheziţii la Consiliul Judeţean Suceava şi în Punctul de Trecere a Frontierei Siret

mascati perchezitiiPercheziţii de amploare, vineri dimineaţă, în judeţul Suceava. Procurorii DNA au descins la Consiliul Judeţean, dar şi în alte locaţii, precum Punctul de Trecere a Frontierei Siret, dar şi locuinţa fostului şef al vămii, Nelu Fediuc. Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2008-2014 a unor infracțiuni de corupție, „privitoare la regimul stabilit pentru alte activităţi reglementate de lege și contra înfăptuirii justiţiei”, potrivit unui comunicat al DNA, potrivit SuceavaNews.
Vineri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate  7 percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza județelor Suceava și Botoșani, între care 2 instituţii publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii Suceava, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Lăsați un comentariu

*