Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Neamţ: Gheorghe Ştefan audiat la DNA în dosarul CNA

gheorghe stefan pmpGheorghe Ştefan „Pinalti”, primarul municipiului Piatra Neamţ, s-a prezentat luni la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul în care PP-DD a făcut plângere penală împotriva preşedintei CNA, Laura Georgescu.
Gheorghe Ştefan „Pinalti” a stat aproximativ o jumătate de oră la DNA, el declarând la ieşire că a dat o declaraţie de martor într-un dosar, fără a preciza despre ce cauză este vorba, scrie România Tv.

Întrebat dacă vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Viorel Hrebenciuc l-a ajutat să obţină de la Consiliul Naţional al Audiovizualului o licenţă pentru un post de televiziune, Gheorghe Ştefan a spus că nu are nicio legătură cu acesta. La intrarea în sediul DNA, Gheorghe Ştefan a spus că a fost chemat să dea o declaraţie în calitate de martor.

Pinalti a fost citat de procurorii anticorupţie în acelaşi dosar în care a fost chemat pentru a fi audiat şi Viorel Hrebenciuc.

Mai mulţi membri ai CNA, inclusiv preşedinta instituţiei, Laura Georgescu, au fost audiaţi la DNA în dosarul CNA.

Audierile în acest caz au loc după ce preşedinta PP-DD, Simona Man, şi Liliana Mincă, deputat PP-DD, au depus la Direcţia Naţională Anticorupţie o sesizare privind posibilele acte de corupţie ale şefei CNA, Laura Georgescu, solicitând demisia acesteia.

Lăsați un comentariu

*