Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

O fabrică de încălţăminte din Suceava care producea bocanci pentru MAI, scoasă la vânzare

incaltaminte-300x225O importantă fabrică de încălţăminte din judeţul Suceava este scoasă la vânzare prin licitaţie publică. Sunt scoase la vânzare atât corpurile de clădire, terenul, cât şi utilajele folosite la confecţionarea articolelor de încălţăminte, scrie SuceavaNews.

Este vorba despre fabrica de încălţăminte din Vicovu de Sus, care aparţine societăţii SC Agdesy SRL. Fabrica de producere încălţăminte are în dotare echipamente, utilaje şi maşini din industria uşoară  şi este scoasă la vânzare împreună cu un teren intravilan, cu categoria de folosinţă curti construcţii cu suprafaţa de 6.500,00 mp, pe care sunt edificate : o clădire- hală de producţie încălţăminte, regim înălţime P, cu suprafaţa construită de 1.470 mp, o hală de producţie (sediu de birouri anexa halei de productie) regim înălţime P+1E, cu suprafaţa construită de 282 mp si suprafata desfasurata de 564 mp, o clădire magazie, regim de inaltime P, cu suprafata construita de 363 mp si suprafata desfasurata de 363 mp.

De asemenea, este vorba şi bunuri mobile: maşini pentru croirea pieilor, pentru tălpuire, finisare şi asamblarea încălţamintei (46 buc), maşini de cusut (52 buc), aparatură birotică şi masini de cusut şi de croit (nefuncţionale).

Fabrica dispune de reţea alimentare cu energie electrică, reţea apă, are deschidere frontala de cca. 40 ml la DN 2H- drum naţional auto asfaltat. Preţul este de 3.262.450,00 lei fără TVA.

Cunoscutul producător de încălţăminte din Vicovu de Jos, SC Agesy SRL, care asigurase în anii precedenţi bocanci militari pentru întregul Minister al Apărării, avea de câţiva ani probleme financiare.

Lăsați un comentariu

*