Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

 

VIDEO Greşeală incredibilă a unui spărgător de bancomate. A venit în concediu la Suceava, deşi avea arest la domiciliu în Italia

badelitaUn tânăr de 27 de ani din  localitatea suceveană Volovăţ, care a fost arestat la domiciliu în Italia pentru detonări de bancomate, a fost găsit la Rădăuţi. Bărbatul a fost condamnat de autorităţile italiene la un an şi şapte luni de închisoare, dar după 11 luni de stat după gratii a fost trimis în arest la domiciliu, respectiv într-un apartament din Italia.

Ionuţ Gheorghiţă Badeliţă nu a respectat, însă, regulile de arest la domiciliu şi a revenit la Suceava. Autorităţile italiene au emis un mandat de extrădare pe numele său, iar miercuri suceveanul a fost dus în faţa oamenilor legii. El va primi mandat de arestare preventivă, iar apoi urmează ca autorităţile sucevene să îl extrădeze în Italia. Ionuţ Badeliţă este acuzat că ar fi săvârşit detonări de bancomate în Austria, Elveţia, dar şi în Italia, unde are la activ şi furturi de autoturisme.

VEZI AICI VIDEO!!

Acesta împreună cu doi prieteni introduceau în interiorul aparatelor acetilenă şi oxigen, provocând ulterior explozia bancomatelor.

 

Lăsați un comentariu

*