Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Accident cu doi morţi şi trei răniţi. Şoferul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie

ranit-300x225Grav accident de circulaţie, duminică, pe DN 17, la intrarea în localitatea Dorna Candrenilor. Un bărbat de 39 ani, Daniel Jeican, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul, un VW Golf, pe fondul vitezei excesive și neadaptate la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta,  a pierdut controlul direcției de deplasare, a derapat până pe  sensul opus, unde a intrat în  coliziune cu autoturismul Renault, condus regulamentar de un bărbat de 42 ani, din municipiul Pitești.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 39 de ani și a pasagerului din dreapta față, Gavril Bizom, de 36 de ani. De asemenea, a fost un alt bărbat de 36 de ani, Mihai Bizom, (geamăn cu Gavril Bizom) din Vatra Dornei, o minoră de 11 ani şi surioara acesteia, de 14 ani, ambele din municipiul Piteşti, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani.

Conducătorul auto  de 42 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologie în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii spun că șoferul vinovat a apăsat prea tare pedala de accelerație și nu a ținut cont de carosabilul umed, motiv pentru care în curbă a scăpat volanul de sub control.

Lăsați un comentariu

*