Luni 01 Iunie 2020, Actualizat acum 152 zile 12:00 am

 

Un ieşean a câştigat o Dacia Logan de la Socar

socar-petroleumUn ieşean a câştigat de la Socar,   o maşină Dacia Logan, prima maşină din cadrul campaniei „Socar premiază fidelitatea”. Este vorba despre un bărbat din satul Iugani, comuna Mirceşti din judeţul Iaşi.  Numele câştigătorului este Lucian Dâscă. Acesta a fost desemnat prin tragere la sorţi pe 22 august. Pentru acest premiu au intrat în competiţie participanţii din perioada 15 iulie – 15 august.

SOCAR România organizează campania promoţională “SOCAR premiază fidelitatea”, la nivel naţional, în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2014. Cei mai fideli clienţi SOCAR intră în competiţie pentru o maşină Dacia Duster şi două autoturisme Dacia Logan. Valoarea totală a premiilor ce pot fi oferite este de 100.177 lei (fără TVA).

Câştigătorul marelui premiu, Dacia Duster, va fi ales dintre toţi participanţii în data de 22 septembrie. Tot atunci va putea fi câştigată şi cea de-a doua Dacie Logan dintre clienţii care se înscriu în perioda 16 iulie – 15 septembrie.

Prin campania “SOCAR premiază fidelitatea”, toate persoanele de peste 18 ani care alimentează cu carburant sau achiziţionează produse de orice tip din magazinul SOCAR de minim 50 de lei pe un bon fiscal, primesc un talon de participare şi un autocolant. După completarea fiecărui talon cu cinci autocolante, clienţii au la dispoziţie urne speciale pentru depunerea taloanelor. Toate cele 28 de benzinării SOCAR participă la această campanie.

Toate informaţiile despre campanie şi condiţiile de participare sunt disponibile pe site-ul companiei www.socar.ro şi pe facebook.com/socar.romania.petroleum, dar şi în toate benzinările SOCAR.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov şi Cluj.

Lăsați un comentariu

*