Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Se întâmplă în România! Lucrări la drumul Suceava- Botoşani, scoase la licitaţie după ce au fost executate

marcaje-DN29-300x225O parte din lucrările care fac parte integrantă din proiectul de modernizare a drumului naţional DN 29 Suceava- Botoşani a fost scoasă la licitaţie, însă după executare. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a scos la licitaţie, săptămâna trecută, „Lucrarile pentru siguranta circulatiei conform Proiect de reglementare a circulatiei prin indicatoare si marcaje pentru obiectivul “Modernizare DN 29, Suceava – Botosani, km 0+000 – km 39+071″.

like facebookInvestiţia, în valoare de 3,77 milioane de lei, presupune executarea de lucrări de trasare a marcajelor rutiere, dar şi instalarea de indicatoare rutiere şi parapet de siguranţă.

Paradoxal, toate aceste lucrări au fost deja executate, iar licitaţia, care va avea loc pe 11 septembrie, practic nu are obiect.

Conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri dă din umeri şi spune că nu are date exacte despre obiectul contractului.

“Nu ştiu exact care este treaba. Dacă au fost scoase la licitaţie înseamnă că nu sunt făcute. Probabil că sunt provizorii, nu ştiu ce să spun. Licitaţia este pe SEAP, participă cine crede că are posbilitatea să facă şi cine câştigă ală face. Probabil mai sunt completări. Nu am făcut recepţia ci o dare în funcţiune a carosabilului. Deocamdată să vedem cum se comportă urmând să se facă completări”, a spus Ovidiu Laicu, directorul DRDP.

Lăsați un comentariu

*