Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Un bărbat a murit pe şantierul de la aeroport. A fost strivit sub un mal de pământ

ingropat sub un malCaz dramatic în şantierul din incinta Aeroportului Salcea. Un bărbat de 41 de ani, N.G., şi-a pierdut viaţa, duminică dimineaţă, după ce a fost strivit sub un mal de pământ.

Suceveanul, angajat al firmei ce renovează pista aeroportului, se afla într-un şanţ cu o adâncime de aproximativ 3,5 metri, în şantierul din incinta Aeroportului Salcea – Suceava când a fost surprins de malul de pământ.

Trei echipaje de militari de la Detaşamentul de pompieri Suceava s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD „C” de terapie intensivă mobilă. Din păcate, medicii nu au mai putu face nimic pentru a-i salva viaţa.

Pentru extragerea trupului neînsufleţit au fost efectuate operaţiuni complexe, deoarece pământul era instabil şi orice vibraţie ar fi putut duce la surparea malurilor, punând în pericol chiar şi viaţa salvatorilor. Ca o măsură preventivă, toate utilajele grele din zonă au fost oprite pe perioada misiunii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, cu ajutorul accesoriilor specifice, pompierii militari au asigurat malurile şi au adus corpul neînsufleţit la suprafaţă.

Angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, dar şi cei ai Inspectoratul de Poliţie Suceava au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei.

Lăsați un comentariu

*