Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Scandal într-un bar din Bârlad. Un bărbat a fost lovit grav

uniforma-politist-si-masina-politieScandal de proporţii într-un bar din apropierea Gării Bârlad. Doi bărbaţi s-au luat la ceartă, iar apoi, în afara localului, unui dintre aceştia, în vârstă de 35 de ani, din comuna Zorleni, i-a aplicat bărbatului de 36 de ani, din municipiul Bârlad, o lovitură cu pumnul în zona gurii. Incidentul s-a petrecut miercuri seară. Bărbatul de 36 de ani a sunat, însă, la 112 şi a precizat că a fost rănit cu un pistol în zona gurii.

La fața locului s-au deplasat  polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Vaslui, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și din cadrul Poliției Municipiului Bârlad. Ca urmare a investigațiilor efectuate la locul producerii incidentului, a declarațiilor martorilor și a persoanelor implicate, precum și a concluziilor preliminare ale personalului medical de la unitatea spitalicească la care a fost transportat bărbatul de 36 de ani, nu se confirmă faptul că acesta ar fi fost victima unei agresiuni prin împușcare.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca polițiștii să continue cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, susţin reprezentanţii Poliţiei Vaslui.

Lăsați un comentariu

*