Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

 

S-a ales cu arest la domiciliu după ce a pus bazele unei reţele uriaşe de traficanţi de droguri şi etnobotanice

curtea-de-apel-suceava-300x168Bărbatul care a pus bazele unei reţele uriaşe de traficanţi de droguri şi etnobotanice, care alimentau sute de tineri suceveni, a fost trimis de magistraţii Curţii de Apel Suceava în arest la domiciliu. Curtea de Apel Suceava a admis, vineri, contestaţiile formulate de Ilie Popovici, dar şi partenerul său Stefan Florin Papuc şi le-a înlocuit măsura arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu. Decizia magistraţilor suceveni este  definitivă.

Ilie Popovici a creat una dintre cele mai mari reţele care se ocupa cu traficul de droguri. El a fost arestat la sfârşitul lunii iunie a acestuia an, după ce poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Acţiuni Speciale şi lucrători de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava, sub coordonarea unui procuror, au făcut mai multe percheziţii domiciliare în judeţul Suceava.

Potrivit anchetatorilor, drogurile şi etnobotanicele erau achiziţionate vrac de la diferiţi furnizori din ţară, ambalate în pliculeţe de 0,25 – 0,50 grame şi revândute cu preţuri între 30 şi 60 de lei. Nu mai puţin de 600 de tineri au fost depistaţi că îşi achiziţionau droguri de la aceştia şi le consumau, 33 dintre ei fiind prinşi în flagrant.

Lăsați un comentariu

*