Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

O tânără care l-a acuzat pe fiul unui patron din Suceava că a violat-o timp de trei ore a renunţat la acuzaţii pentru 18.000 de euro

violataO tânără, în vârstă de 18 ani, care l-a acuzat pe fiul patronului restaurantului Farestin, Cristi Marian Ioanei, că a violat-o, şi-a retras plângerea după ce a primit de la familia acestuia 18.000 de euro. Acum, tânărul de 31 de ani, din cartierul Burdujeni, a scăpat de procesul penal în care era judecat pentru viol.

Potrivit anchetei procurorilor,  totul s-ar fi petrecut în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, anul acesta, când fata a mers cu o prietenă de-a ei la restaurantul pe care îl deţine familia lui Ioanei, iar la un moment dat, bărbatul de 31 de ani, după ce a băut bine, a devenit violent şi a dus-o pe fată într-o cameră alăturată unde a violat-o de mai multe ore aproape trei ore.

Fiul patronului a susţinut că de fapt fata a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu el şi nu a abuzat de ea, însă certificatul medico-legal a arătat altceva astfel încât el a fost trimis în judecată pentru viol. Odată ce tânăra şi-a retras plângerea, procesul a fost încheiat.

Lăsați un comentariu

*