Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

FOTO & VIDEO Explozie uriaşă într-un bloc din municipiul Suceava. Trei persoane au fost duse la spital

incendiu-garsoniera5O explozie uriaşă a creat panică, sâmbătă noapte, în rândul locatarilor unui bloc din municipiul Suceava, de pe strada Dimitrie Cantermir.

Grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi Detaşamentul de pompieri Suceava, sub conducerea colonelului Dan Hoffman, a intervenit cu cinci autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care a izbucnit în urma unei explozii la o garsonieră.

like-facebookLa sosirea echipajelor, flăcările se manifestau cu violenţă în garsoniera situată la etajul al doilea al unui imobil P+3. De asemenea, erau degajate cantităţi mari de fum şi gaze toxice. Mai multe persoane au cerut ajutor de la geamurile locuinţelor aflate la acelaşi nivel cu garsoniera afectată şi la cel superior. Pentru aceştia, pompierii militari au realizat dispozitive de salvare, cu ajutorul scărilor culisante şi al autoscării mecanice. Astfel, au fost salvate 10 persoane (şapte adulţi şi trei minori).

Citeşte mai mult aici!!

Lăsați un comentariu

*