Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Un sucevean şi-a ameninţat tatăl şi a tras cu arma asupra sa

pistolUn sucevean de 33 de ani este cercetat de poliţişti după ce, duminică după-amiază, şi-a ameninţat tatăl şi a tras cu arma asupra sa. Tatăl său, în vârstă de 58 de ani, Ioan Vereha, din comuna suceveană Vadu Moldoviţei, a sunat la 112.

like-facebookSe pare că tânărul de 33 de ani, Dumitru Vereha, din aceeaşi localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice a mers  la locuința părinților săi împreună cu concubina lui, pretinzând că vrea să ia mai multe lucruri din casă, iar în urma discuțiilor în contradictoriu cu tatăl său, a scos un pistol cu care l-a ameninţat și a tras un foc. Din fericire, bărbatul de 58 de ani nu a fost rănit.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului investigaţii criminale şi ai Serviciului arme explozivi substanţe periculoase Suceava, care în urma măsurilor operative întreprinse, i-au identificat pe raza localităţii Moldovița pe agresor și pe concubina acestuia.

În poșeta concubinei agresorului, polițiștii au identificat și ridicat un pistol confecționat artizanal de calibru 5,6 mm și 5 cartușe tip GECO, despre care femeia a declarat că aparține acestuia și a fost folosit la amenințarea tatălui său.

Dumitru Vereha s-a ales cu dosar penal pentru  săvârşirea infracţiunilor de: nerespectare a regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și amenințare.

Lăsați un comentariu

*