Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

O soprană din Piatra Neamţ a anunţat pe Facebook că vrea să se sinucidă!

diana croitoruO soprană a anunţat pe Facebook că nu mai poate trăi, apoi a încercat să se sinucidă! Diana Croitoriu i-a scris un mesaj de adio fiului său. A dat vina pe Franţa, pentru depresia ei.

Şi a spus că vrea să se întâlnească în ceruri cu Roxana Briban, o altă soprană care s-a sinucis în urmă cu patru ani.

Cu o voce divină, Diana Croitoriu interpreta magistral povestea Normei, o fiică de preot măcinată de suferinţă şi disperare. Suferinţa a coborât de pe scenă în viaţa sopranei, care astăzi şi-a luat rămas-bun de la această lume, scrie Observator.tv.

A anunţat că se sinucide într-un mesaj postat pe internet, ca un strigăt de ajutor.

„Peste o clipă o să îmi iau adio de la viaţă şi de la fiul meu. Viaţa în Franţa m-a ucis. Adio, ne vedem în ceruri! Mă voi reîntâlni cu Roxana Briban. Doamne, iartă-mă!”, a scris pe Facebook.

În ultima clipă, şi-a acordat o şansă la viaţă. A cerut ajutorul, înainte să comită un gest final. De pe patul de spital, a găsit puterea să vorbească.

Acum, Diana Croitoruiu se află într-un spital din Franţa, în ţara care a adoptat-o, dar care, spune ea, a şi rănit-o.

Doborâtă de probleme şi singură departe de ţară, Diana Croitoriu a clacat. A vrut să urmeze exemplul unei alte celebre soprane, care a fost răpusă de depresie. Acum patru ani, sinuciderea Roxanei Briban şoca întreaga ţară.

Acum, Diana Croitoruiu va rămâne sub supravegherea medicilor şi va fi consiliată de un psiholog.

 

Lăsați un comentariu

*