Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Un tânăr aventurier a comis patru infracţiuni pentru a impresiona o fată

uniforma-politist-si-masina-politieUn tânăr, de 20 de ani, dornic de aventură a reuşit să comită patru infracţiuni într-un interval de câteva ore în noaptea de miercuri spre joi.

Alin C., din oraşul Flămânzi, a împrumutat o maşină de la un prieten şi deşi nu avea permis de conducere a ieşit la plimbare pe străzile oraşului. A luat cu el o prietenă, de 14 ani şi ca să o impresioneze a început să accelereze până ce a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un cap de pod, scrie BotosaniNews.

După ce a produs accidentul tânărul a luat-o la fugă lăsând copila în maşină în stare de inconştienţă.

Un martor al incidentului a solicitat intervenţia ambulanţei, iar adolescenta a fost transportată la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Mavromati, unde a fost diagnosticată cu un traumatism cranian. În paralele poliţiştii au plecat în căutarea şoferului şi l-au găssit pe tânăr acasă.

În urma testătării cu aparatul etilotest a reeşit o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Judeţean Mavromati pentru recoltarea probelor biologice.

După aventura de miercuri seară tânărul este certat pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

 

 

Lăsați un comentariu

*